Mosolygó Száj logo Fogorvos - Dr. Szántó Péter
 

Szakterületek

Pácienseink biztonsága három pilléren nyugszik: garancia, tanúsítvány, szájhigiénés program.

... és mint tudjuk: a szilárd és biztos talpon maradáshoz legalább három pillér szükséges!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Altatás

Sokan tartanak a fogászati kezelésektől. A többség azonban leküzdi szorongását és „bátorságot merít”. Néhányan azonban régebbi szörnyű emlékektől gyötörve csak arról ábrándozik: bárcsak végig aludhatnám az egészet…

 

Ma már lehetőség nyílik arra, hogy bizonyos beavatkozásokat úgynevezett altatásban is végezhetünk. Ilyenkor nem a nagy műtétekkori mélyaltatásról van szó, hanem annál egy felületesebb nyugalmi, „alvó” állapotról. A bódítást erre szakosodott szakembereink végzik rendelőnkben. Előzetesen részletesen kikérdezik általános egészségi állapotukról, elvégzik a szükséges laboratóriumi, belgyógyászati rutinvizsgálatokat. Összehangolt team-munkában, előzetesen felállított részletes terv szerint végezzük a fogászati, fogsebészeti beavatkozásokat, hiszen ilyenkor a nyelési, garatreflexek sem az éber állapotnak megfelelően működnek. A kezelés befejeztével pácienseinknek egy rövid időt megfigyelési szobánkban kell eltölteniük biztonsági okokból, ezután kísérővel akár otthonukba is indulhatnak semmire sem emlékezve a vélt kellemetlen beavatkozásról.

Vissza

y Egészségpénztárak y Árlista y Biztonság y Kedvezmények és finanszírozás
           

Copyright © 2010 Mosolygó Száj Kft. Titoktartási eljárásmód. Minden jog fenntartva. Tilos a website bármely fotójának, írott anyagának vagy részletének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.
Weblapkészítés: iFROM Informatikai Szolgáltatások
| Váltás Flash módba | Sütikezelés-Adatvédelem

 


Nederlands Deutsch English Mosolygó Száj Élmény