Mosolygó Száj logo Fogorvos - Dr. Szántó Péter
 

Megoldások

Néhány illusztrált példa a gyakran felmerülő fogászati problémák megoldására:

Mit tegyek ha?

nem elég fehérek a fogaim?
fogmosáskor vérzik az ínyem?
zavarnak a szürke töméseim?
nem szabályosak a fogaim?
a fogsoroknál zavarnak a fém   kapcsok?
mozog a fogsorom?
foghiányom van, és nem akarom a fogamat lecsiszoltatni?
foghiányom van, és nem akarok kivehető fogsort   viselni?

Bővebben...

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Fogfehérítés

A fehér fogazat igazi élményt nyújt környezetének. Viselőjének magabiztosságot kölcsönöz, a nézőközönség pedig irigykedve ábrándozik hasonló fehérségről. Ma már mindezt bárki elérheti.

A fogak színének megváltoztatására számos lehetőség van. Először is tisztázni kell az elszíneződés okát. Gyakran szürkés-barnás árnyalatot kapnak az elhalt vagy gyökérkezelt fogak. Az is megtörténhet, hogy ételek, italok vagy nikotin színezi el a fogfelszíneket. Ugyanakkor könnyen előfordulhat, csupán a fogazat természetes színéről van szó. Bármi is legyen az ok, a fogfehérítést célzottan, a lehető legkíméletesebb módszert alkalmazva szabad csak a elkezdeni. A folyamat egy részét rendelőben lehet elvégezni, de bizonyos esetekben szoros kontroll mellett instrukcióink szigorú követésével pácienseink otthon is végezhetik.

A fogfehérítés előtt az elszíneződött fogazatról digitális fényképfelvételeket készítünk, és ugyanezt tesszük a kezelés végeztével is. A két képsorozatot összevetve és pontosan elemezve jól nyomon követhetjük a változást.

 

Vissza

Fogfehérítés

           

Copyright © 2010 Mosolygó Száj Kft. Titoktartási eljárásmód. Minden jog fenntartva. Tilos a website bármely fotójának, írott anyagának vagy részletének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.
Weblapkészítés: iFROM Informatikai Szolgáltatások
| Váltás Flash módba | Sütikezelés-Adatvédelem

 


Nederlands Deutsch English Mosolygó Száj Élmény