Mosolygó Száj logo Fogorvos - Dr. Szántó Péter
 

Megoldások

Néhány illusztrált példa a gyakran felmerülő fogászati problémák megoldására:

Mit tegyek ha?

nem elég fehérek a fogaim?
fogmosáskor vérzik az ínyem?
zavarnak a szürke töméseim?
nem szabályosak a fogaim?
a fogsoroknál zavarnak a fém   kapcsok?
mozog a fogsorom?
foghiányom van, és nem akarom a fogamat lecsiszoltatni?
foghiányom van, és nem akarok kivehető fogsort   viselni?

Bővebben...

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Fogmegtartás

A foghúzás egyszerű és olcsó megoldás. Egyenes út a fogatlansághoz. Ha azonban igényesebb megoldást szeretne, arra is van remény.

A gyulladt vagy elhalt fogakat manapság rendszerint szükségtelen eltávolítani. Ez alól azok az esetek kivételek, ahol a fogak vagy a fogágy olyan nagy mértékben károsodott, hogy biztonságos és hosszútávú megtartásuk valóban nem lehetséges. Sajnos azonban a mai napig számos fog esik áldozatul a foghúzó fogóknak, kalapácsoknak és vésőknek akkor is, ha megtartásuk lehetséges. A gyulladt és elhalt foggyökerek fogmegtartFogkefeó kezelésekkel helyén tarthatók. A meggyengült szerkezetük különféle gyökércsapokkal megerősíthetők. Ilyenkor a gyökércsatorna rendszerbe egy rendkívüli keménységű fémötvözetből vagy kerámiából készült elemeket rögzítünk és az esztétikus fogpótlás tárházát felhasználva mindezt a megmaradt fogazat színéhez és formájához hasonló megjelenésűvé tesszük.

 

Vissza

 

           

Copyright © 2010 Mosolygó Száj Kft. Titoktartási eljárásmód. Minden jog fenntartva. Tilos a website bármely fotójának, írott anyagának vagy részletének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.
Weblapkészítés: iFROM Informatikai Szolgáltatások
| Váltás Flash módba | Sütikezelés-Adatvédelem

 


Nederlands Deutsch English Mosolygó Száj Élmény