Mosolygó Száj logo Fogorvos - Dr. Szántó Péter
 

Szakterületek

Pácienseink biztonsága három pilléren nyugszik: garancia, tanúsítvány, szájhigiénés program.

... és mint tudjuk: a szilárd és biztos talpon maradáshoz legalább három pillér szükséges!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Fogmegtartó kezelés

Sokan úgy gondolják, egy fájós fogon már csak egy segíthet: a foghúzás. Néha-néha ez így is van, azonban az esetek túlnyomó részében bármilyen fogon lehet segíteni….

Az elviselhetetlen fogfájdalmat azok gyulladása okozza. Ilyenkor baktériumok milliói nyomulnak a fogak gyökércsatornáiba rendszerint kínzó panaszokat okozva gazdáiknak. A hirtelen jött fájdalom miatt sok esetben a fogakat eltávolítják. Gyors és olcsó megoldás. Ezzel a kínoktól megszabadulhatunk, de nagy árat kell érte fizetni: egy fog elveszett! Nem kell azonban ennek így lenni. Ha a fogak helyett csak a baktériumokat bírjuk távozásra duplán nyerhetünk. A fájdalom is megszűnik, és a fog is megmarad. Hogyan? Alapos érzéstelenítés után teljesen fájdalommentesen a fogak bonyolult gyökércsatorna-rendszerébe hatolunk, miközben milliméterről milliméterre haladunk egészen a gyökércsúcsig. Megfelelő technikai felkészültséggel erre szakosodott specialistánk nagy figyelemmel és türelemmel végzi a baktériumok elleni harcot. Közben a sokszor 1 mm-nél is szűkebb csatorna járatokba is behatol, esélyt sem adva a kórokozóknak és a gyulladásnak. A kezelés eredménye: a fog nagy biztonsággal megtartható!

Az ilyen jellegű fogmegtartó kezelés mindenkinek javasolható, akinek fontos fogai épsége, és idő előtt nem akarja fogyókúráját feleslegesen elkezdeni.

 

Vissza

y Egészségpénztárak y Árlista y Biztonság y Kedvezmények és finanszírozás
           

Copyright © 2010 Mosolygó Száj Kft. Titoktartási eljárásmód. Minden jog fenntartva. Tilos a website bármely fotójának, írott anyagának vagy részletének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.
Weblapkészítés: iFROM Informatikai Szolgáltatások
| Váltás Flash módba | Sütikezelés-Adatvédelem

 


Nederlands Deutsch English Mosolygó Száj Élmény