Mosolygó Száj logo Fogorvos - Dr. Szántó Péter
 

Szakterületek

Pácienseink biztonsága három pilléren nyugszik: garancia, tanúsítvány, szájhigiénés program.

... és mint tudjuk: a szilárd és biztos talpon maradáshoz legalább három pillér szükséges!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Fogpótlások

Egy vagy több fog elvesztésének pótlása ma már nem jelent különösebb nehézséget. Az egészen egyszerű és viszonylag olcsó megoldásoktól a bonyolult, magas esztétikai és funkció értékű költséges megoldásokig tág lehetőségek kínálkoznak. Néhányan úgy gondolják, egy fog elvesztése még nem a világ vége. Pedig…

 

Pedig könnyen azzá válhat. A foghiány következtében az arc esztétikai értéke jelentősen változhat. Az ajkak beeshetnek, a száj körüli ráncok elmélyedhetnek így öreges küllemet kölcsönözve az illetőnek. Ma már a sikeres ember modern képébe mindez nem férhet bele. A hiányos fogazat azonban nem csak esztétikai hátrányt okoz. Megbomlik a fogazat egységes teherbíró képessége. A hiány körüli fogak eldőlnek sőt a szemközti fogak a hiányba benőnek. Következményesen sérül a fogak tartószerkezete a fogágy, így később ez újabb fogelvesztéshez vezet. Mi tehát a tennivaló? A foghiányt mihamarabb fogpótlással fel kell számolni, így megelőzhető a további fogelvesztés. Ez nem csak kevésbé terheli meg a pácienseket, de jelentős pénz is megtakarítható.

Vissza

y Egészségpénztárak y Árlista y Biztonság y Kedvezmények és finanszírozás
           

Copyright © 2010 Mosolygó Száj Kft. Titoktartási eljárásmód. Minden jog fenntartva. Tilos a website bármely fotójának, írott anyagának vagy részletének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.
Weblapkészítés: iFROM Informatikai Szolgáltatások
| Váltás Flash módba | Sütikezelés-Adatvédelem

 


Nederlands Deutsch English Mosolygó Száj Élmény