Mosolygó Száj logo Fogorvos - Dr. Szántó Péter
 

Szakterületek

Pácienseink biztonsága három pilléren nyugszik: garancia, tanúsítvány, szájhigiénés program.

... és mint tudjuk: a szilárd és biztos talpon maradáshoz legalább három pillér szükséges!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Fogszabályozás

Az emberek csak kevés része mondhatja el, hogy fogai a legszabályosabban helyezkednek el. A kialakuló fogazati eltérések már gyerekkorban is észrevehetők, felnőtt korban pedig már esetenként igen zavaróak is lehetnek.

 

A gyerekkorban felismert harapási és fogazati eltérések korai felismerése és kezelése igen fontos, mivel a szükséges fogszabályozó kezelések időtartama rövidebb és egyszerűbb. Felnőttek gyakran ábrándoznak a tükör vagy a mozivászon előtt saját arcukat nézve, bárcsak szabályos fogaik lennének nekik is. Az ábrándokat azonban gyorsan elkergetik maguktól, mert úgy gondolják: felnőtt korban mindez már késő, amúgy is egy fogszabályozó készülékkel „vasfogúként” meg sem lehetne jelenni a munkahelyen, iskolában. Évtizedekkel ezelőtt ez így is volt, ma azonban már más a helyzet. A gyerek-, és tinédzserkort elhagyva is tág lehetőségek tárulnak fel megoldást biztosítva a szabályos fogazat kialakítására. A fogászati anyagok fejlődésével ma már nem kell félni attól, hogy az iskolában vagy a munkahelyen szégyenkezve kelljen megjelenni. Lehetővé vált, a fogszínű fehér vagy átlátszó fogszabályozó készülékek mindennapos viselete. Sőt! Ideális esetben akár mindez a fogak belső felén, „rejtetten” is viselhető.

Vissza

y Egészségpénztárak y Árlista y Biztonság y Kedvezmények és finanszírozás
           

Copyright © 2010 Mosolygó Száj Kft. Titoktartási eljárásmód. Minden jog fenntartva. Tilos a website bármely fotójának, írott anyagának vagy részletének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.
Weblapkészítés: iFROM Informatikai Szolgáltatások
| Váltás Flash módba | Sütikezelés-Adatvédelem

 


Nederlands Deutsch English Mosolygó Száj Élmény