Mosolygó Száj logo Fogorvos - Dr. Szántó Péter
 

Szakterületek

Pácienseink biztonsága három pilléren nyugszik: garancia, tanúsítvány, szájhigiénés program.

... és mint tudjuk: a szilárd és biztos talpon maradáshoz legalább három pillér szükséges!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Évtizedekkel ezelőtt még csak ábránd volt, hogy a fogak elvesztését követően újra kinőjön egy másik. Ma már egészen más a helyzet…

 

Bár ténylegesen nem nő új fog az állcsontokban, beültetés alatt azt értjük, amikor mi magunk ültetünk be operáció során az állcsontba a rendszerint csavar alakú műgyökeret. Ez többnyire nagy tisztaságú titánötvözetből készül. Segítségével hiányzó fogakat pótolhatunk, lehetővé téve például hídpótlások készítését ott, ahol e nélkül csak kivehető protézist készíthetnénk. Az implantáció azok számára is lényeges lehet, akik foghiányukat a maradék fogak lecsiszolása nélkül kívánják pótoltatni. Hasznos lehet azonban azok számára is, akiknek nagyon rosszul illeszkedő és ezáltal folyton mozgó protézise van.

Az implantáció tulajdonképpen egy alapos tervezési szakasszal indul. Ekkor dönthetünk arról, hogy hány és milyen méretű, típusú implantátumot kell behelyeznünk. Ezzel egyidejűleg kell a páciens egészségi állapotát felmérni, esetleges betegségeit kezelni, gyógyszeradagjait beállítani belgyógyász közreműködésével. Az implantáció többnyire helyi érzéstelenítésben zajlik, teljes fájdalmatlanságot eredményezve. Mint minden operáció, ez is teljes sterilitást igényel. A műtétet követően a gyógyulási időszak lezajlása után láthatunk neki az előre rendkívül pontosan megtervezett fogpótlás elkészítésének.

 

Vissza

y Egészségpénztárak y Árlista y Biztonság y Kedvezmények és finanszírozás
           

Copyright © 2010 Mosolygó Száj Kft. Titoktartási eljárásmód. Minden jog fenntartva. Tilos a website bármely fotójának, írott anyagának vagy részletének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.
Weblapkészítés: iFROM Informatikai Szolgáltatások
| Váltás Flash módba | Sütikezelés-Adatvédelem

 


Nederlands Deutsch English Mosolygó Száj Élmény