Mosolygó Száj logo Fogorvos - Dr. Szántó Péter
 

Rólunk

Dr. Szántó Péter

A Mosolygó Száj Kft. 1997-ben alakult. Első fogászati rendelőjét Pécsett alapítottuk azzal a nem titkolt szándékkal, hogy pácienseinket egy emberközpontú, nyugodt szolgáltatási körülmények között fogadhassuk.
Azóta cégünk szatellita rendelőt működtet az osztrák határ közvetlen közelében Mosonmagyaróváron társult formában illetve Amszterdamban kihelyezett külképviselettel rendelkezünk.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Komputertechnika és tudomány

A XXI. századi fogorvoslás elképzelhetetlen a precíz komputertechnika nélkül. Számos területen használhatjuk ki előnyeit. A szemmel még alig észrevehető kezdeti elváltozások felderítése érdekében a legmodernebb számítástechnikai eszközöket is felhasználjuk.

  • RöntgenSpeciális kameránkkal fogai közvetlen közelébe férhetünk, így a legkisebb elváltozásokat is azonnal észrevesszük.
  • Fogainak megtartása érdekében szükségessé váló gyökérkezeléseket milliméterről milliméterre nyomon tudjuk követni, így nagyon jó esélyünk van a baktériumok teljes elpusztítására.
  • Amennyiben kíváncsi arra, hogy fogászati kezelése hogyan is zajlik, és milyen lesz az elkészült fogpótlása, lehetőséget biztosítunk arra, hogy egy, a betegeink számára kifejlesztett szimulációs komputertechnika segítségével mindezt testre szabottan előzetesen megtekintse. Így akár egy fotelban ülve is dönthet az Önnek leginkább megfelelő megoldás kiválasztásáról, hogy az elkészült pótlás ne okozzon váratlan meglepetéseket.
  • Rendelőnkből közvetlenül monitoron keresztül élőben tekintheti meg laboratóriumunkban készülő fogpótlását. Így bekapcsolódhat annak készítésébe; amennyiben más fogformát vagy színt szeretne, fogtechnikusaink azonnal tudnak változtatni az Ön igénye szerint.

Munkatársainkat tevékenységük minden percében az a cél vezéreli, hogy elméleti és tudományos felkészültségük az európai elvárásoknak megfeleljen. Rendszeresen részt vesznek magyar és külföldi tudományos szimpóziumokon és továbbképzéseken.

 

Vissza

           

Copyright © 2010 Mosolygó Száj Kft. Titoktartási eljárásmód. Minden jog fenntartva. Tilos a website bármely fotójának, írott anyagának vagy részletének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.
Weblapkészítés: iFROM Informatikai Szolgáltatások
| Váltás Flash módba | Sütikezelés-Adatvédelem

 


Nederlands Deutsch English Mosolygó Száj Élmény