Mosolygó Száj logo Fogorvos - Dr. Szántó Péter
 

Vélemények

 

Az Ön véleményét is várjuk!

Kérjük tiszteljen meg minket azzal, hogy megírja nekünk véleményét, a következő E-mail címen:

mosolygoszaj@mosolygoszaj.hu

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Tokody Ilona

Tokody Ilona"Dr. Szántó Péternek kezelőjében a páciens a legfontosabb; és én kellemesen érzem magam ott, mert tudom, hogy jó kezekben vagyok és biztonságban érezhetem magamat.
Tetszik a stílusa, munkamorálja, professzionizmusa, komolysága és humora.
Bizalomkeltő, finom úri modorú, akár egy művész.
A kezelés közben, minden beavatkozás előtt halk és nyugodt tájékoztatást kapok.
Elsősorban pedig fájdalommentesség és az eredmény minden esetben mestermű, ami nem csak kiállítás tárgya, de egyben használható is a mindennapokban.
A rendelő pedig otthonos, világos és nyugalmat áraszt, kizárva a külvilág minden zaját.


Tokody Ilona
Kossuth díjas, Örökös tag"

Amalgám csere inlayre

"Óriási amalgám töméseim voltak mindenhol a számban, amit esztétikai okokból szerettem volna kicseréltetni, de időtálló megoldást szerettem volna találni. Az inlayekkel, illetve onlayekkel amit kaptam megoldódott minden gondom, mert szép láthatatlan pótlásaim vannak sok-sok éve."

Veneer

"Elől a fogaim soha nem tetszettek, mivel kicsit kiálltak a sorból. Koronát nem szerettem volna készíttetni, viszont a kerámia héjjal amit ajánlottak nekem, gyönyörűen korrigálni tudták a hibát és nem kellett az egész fogamat lecsiszolni."

Kapcsos helyett kombinált fogsor

"Sajnos volt egy felső fémkapcsos fogsorom amit nem tudtam soha megszokni, mert a szájpadlásomat is szinte teljesen befedte. A mostani megoldás nem is hasonlít azokra a tipikus kivehető protézisekre, amit kaptam. Nem fedi be a szájpadlásom és minden fém és tartó rész el van rejtve."

Implantálás hátra

"Mint olyan sokan én is hosszas kezelések és kínlódások mellett elvesztettem a rágó fogaimat ami miatt fiatalon már kivehető fogsorral kellett volna megbarátkoznom. Vállalkoztam rá, hogy implantátumokat ültessenek a fogak helyére, amiket később koronákkal újra „fogakká” varázsoltak."

Fogékszer

"Boldog voltam mikor felragasztották a fogékszerem, mert szolidan elegáns dolognak tartom. Először kicsit tartottam tőle, hogy nehéz lesz megszoknom, de szerencsére két nap után már fel sem tűnt."

Fogfehérítés

"Édesanyám terhessége alatt, antibiotikumot szedett, emiatt fogaim foltosak lettek. Sok fogkrémet és kereskedelmi forgalomban lévő terméket kipróbáltam, hogy eltüntessem, de egyik sem segített. Az egyetlen kezelés a professzionális fogfehérítés hozta meg a kívánt eredményt."

           

Copyright © 2010 Mosolygó Száj Kft. Titoktartási eljárásmód. Minden jog fenntartva. Tilos a website bármely fotójának, írott anyagának vagy részletének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.
Weblapkészítés: iFROM Informatikai Szolgáltatások
| Váltás Flash módba | Sütikezelés-Adatvédelem

 


Nederlands Deutsch English Mosolygó Száj Élmény